Кредит онлайн без реєстрації

Кращі пропозиції для отримання кредиту від перевірених кредитних організацій-партнерів. Без довідок, поручителів, та вікових обмежень. Гроші за 15 хвилин на вашу банківську картку в будь-який час доби.

На онлайн-сторінці МФО України зібрані найкращі пропозиції від надійних та популярних мікрофінансових організацій, які готові надавати кредит онлайн без реєстрації та бюрократії. Щоб оформити спеціальну заявку оберіть у списку найбільш привабливі варіанти, заповніть анкети на веб-сторінках МФО та чекайте на швидке рішення. Мікрофінансові установи є досить лояльними до позичальників, тому відповідне рішення може надійти вже через кілька хвилин після подачі клієнтом заявки.

Складні часи загальносвітової кризи в першу чергу завдали шкоди найбільш незахищеним верствам населення – пенсіонерам, студентам, багатодітним родинам, звичайним працівникам та службовцям. Зазвичай саме вони становлять основну категорію аудиторії мікрофінансових організацій. Тому й для отримання грошей в борг під відсотки без документів вони мають великі шанси.

Потреба в додаткових фінансах може виникати непередбачено та терміново, як, на приклад, у ситуації раптової хвороби та логічної потреби у ліках, приладдя до школи, одяг та взуття, продукти харчування, різних послуг, свята тощо. Не завжди виходить взяти в борг гроші у друзів чи родичів, а відкладати гроші на «чорний день» з мінімальними заробітними платами та стрімким зростом цін нереально. Залишається єдиний ефективний вихід – взяти кредит готівкою без реєстрації в МФО. Якщо вносити борг вчасно та справно виплачувати кредит, уникаючи прострочень та поганої кредитної історії, мікрокредити не будуть здаватись чимось страшним та далеким. А кредитна історія позичальника буде бездоганною.

Кредит онлайн без реєстрації

На даний момент на українському ринку мікрофінансових позик працює велика кількість різноманітних фінансових установ для отримання грошей. Всі вони мають схожий принцип роботи – надають позичальникам гроші під щоденний відсоток на короткі терміни. Проте кожна окрема компанія має власні відмінності та шляхи комунікації. Обираючи мікрофінансову організацію, завжди звертайте увагу на наступні умови надання кредиту:

  • Термін кредитування – переважна кількість МФО готові надавати кредити онлайн терміном до 31 дня навіть особам з поганою кредитною історією. Така система є зручною для тих, хто терміново потребує невеликі гроші й впевнений, що до певного числа він зможе погасити борг повністю. Якщо позичальнику необхідна позика на тривалий термін, необхідно звертатись до фірм МКО або дізнаватись, чи є така можливість в обраній МФО. У таких випадках відсоток буде нижчим а термін кредиту становитиме 2-12 місяців.
  • Сума кредиту – кожна МФО має власний поріг, де мінімальною сумою є 100-500 гривень, а максимальною 15 тисяч-30 тисяч. Певні організації готові надавати споживчий кредит і на більші суми.
  • Умови кредиту – зазвичай умови у всіх МФО є однаковими. Головне, що варто знати, гроші надають лише громадянам України, які досягли віку 18+. Не обов’язково мати роботу, проте в анкеті такий пункт міститься, через що доведеться його заповнити. Максимальний вік особи, яка може взяти кредит у більшості становить 60-70 років.
  • Відгуки про МФО – перед тим, як подавати заявку, рекомендуємо вивчити відгуки від користувачів певної МФО. Проте варто також розуміти, що не завжди погані відгуки означають не доброчесність компанії, оскільки їх можуть залишати ті позичальники, які мали проблеми з кредитом через власну жадібність та неуважність.
  • Кредит без реєстрації – у будь-якому випадку позичальник має надати паспорт громадянина України для подальшої ідентифікації особистості. Проте цей процес є легким та простий й триває буквально 5 хвилин.

Кредит онлайн без фото

Для того, щоб вам видали кредит на картку банку без фото та документів, вам має бути більше 18 років, тобто вікові межі для подібних дій становлять 18-70 років. Також необхідно надати паспорт з українським громадянством. Позичальник також має виконати певні дії для того, щоб його заявку швидко погодили:

  • Оберіть ту МФО, яка вам сподобалась на сайті та перегляньте умови кредитування, вивчіть терміни повернення кредиту, процентну ставку та можливість використати привілеї.
  • Заповніть спеціальну анкету на сайті, де необхідно вказати дані з особистих документів – серію та номер паспорту, дату його видачі та орган, який його видав, номер картки платника податків.
  • В певних випадках оператори МФО можуть затребувати скан документів.
  • Необхідно вказати номер картки українського банку, куди й будуть перераховуватись кредитні гроші.

Отримати кредит можна двома способами: відвідати відділення мікрофінансової організації самостійно або взяти кредит онлайн на сайті чи зателефонувавши на вказатий телефон. Проте в обох випадках вимоги до позичальників будуть ідентичними й становитимуть: сталий термін погашення кредиту, що в середньому становить до 29 днів, надання можливості використати пролонгацію, обрати процентну ставку, обмежену кількість позик на рік тощо.

Потенційний клієнт також обов’язково має пройти процедуру реєстрації, яка займає кілька хвилин, та має постійно проживати на території України, вказати мобільний номер телефону, електрону скриньку, банківську картку із системою Visa чи MasterCard тощо. Зазвичай подібні умови є однаковими для всіх, проте, якщо ви показуєте себе як надійний та постійний позичальник, МФО може надавати додаткові індивідуальні пропозиції, які дозволять отримати гроші в борг на велику суму вигідно з меншими відсотками та на тривалий термін.

Кредит без прописки в Україні

Інколи виникають ситуації, коли громадянин України має український паспорт, проте не може оформити кредит в банку через те, що не має на руках прописки. І на даний момент неможливо розв’язати цю проблему у короткі терміни. Відсутність прописки може бути з різних причин, і не завжди вказує на байдуже ставлення самої людини до документів. Хай там як, єдиним шляхом отримати кредит швидко на руки – звернутись у мікрофінансову організацію, де вам зможуть надати кредит онлайн без прописки.

Кредит без прописки в паспорті може надаватись у МФО лише після реєстрації клієнта на сайті. Обов’язково необхідно вказати як паспортні дані, так і ідентифікаційний код позичальника (картка платника податків), вказати номер картки українського банку, свій номер мобільного телефону та адресу електронної скриньки. По завершенню реєстрації на сайті, позичальник має прив’язати та верифікувати власну банківську кредитку у створеному персональному кабінеті, після чого створити й подати заявку на кредит. У заявці треба вказати суму та термін кредиту й дочекатись на ухвалення рішення. Якщо рішення про кредит є позитивним (про це можна дізнатись через повідомлення на електронній скриньці позичальника), залишається лише підписати кредитний договір. Далі кредит зараховується на вказану банківську картку.

Кредит онлайн без тимчасової реєстрації

Починаючи з 2014 року, в Україні виникає нова категорія громадян – тимчасово внутрішньопереміщені особи. Такий статус отримали ті українці, які були змушені покинути власне житло на Донбасі після початку російсько-української війни та перебрались на територію, підконтрольну Україні. Такі особи обов’язково окрім паспорта отримують спеціальну довідку про тимчасову реєстрацію. В даній довідці вказана адреса їхнього тимчасового місця проживання.

Проте, насправді, в більшості випадків подібна довідка не завжди оформлюється через просту причину – велика кількість тимчасово переміщених осіб починають знімати житло у тих господарів, які часто не бажають світити й вказувати свої справжні доходи. Через це власники квартир не надають потрібних документів, завдяки яким наймач може оформити собі довідку про тимчасову реєстрацію.

У таких ситуаціях, коли виникає потреба в кредиті, проте на руках нема довідки про тимчасову реєстрацію, варто звернутись до мікрофінансових установи. Процес оформлення позичальника відбуватиметься тим же чином, який описано пунктом вище й не буде жодним чином відрізнятися. Тобто, довідку про тимчасову реєстрацію не потрібно надавати. Оформити кредит в МФО можна терміном до 30 днів та на суму до 15000-20000 гривень. Перший кредит більшість МФО надають під процентну ставку у 0.01%.

Кредит онлайн без довідки про доходи

Отримати кредит онлайн без довідки про доходи можна в мікрофінансових організаціях, які вказані на нашому сайті. Ці установи працюють таким чином, щоб кожний повнолітній громадянин України мав змогу отримати кредит через інтернет швидко та легко. Для того, щоб взяти кредит без довідок, необхідно взяти смартфон, ноутбук чи планшет з виходом в інтернт та надати стандартний пакет документів – скан паспорта з українським громадянством та ідентифікаційного коду, номер банківської карти будь-якого українського банку. Мікропозики видаються пенсіонерам та студентам, будь-яким громадянам України, які досягли необхідного віку.

Щоб отримати кредит без поручителів та довідок, необхідно надати дані для верифікації особи позичальника, при цьому не потрібно вказувати довідку про доходи та додавати поручителів. Щоб отримати гроші на картку онлайн, вам необхідно просто обрати підходящу суму кредиту та зручний термін кредитування на спеціальному кредитному калькуляторі. Далі залишається лише пройти швидку та легку процедуру реєстрації та підписати договір кредитування онлайн без відвідувань офісу. Реєстрація та оформлення заявки онлайн є значною економією часу, оскільки витратити на них доведеться не більше 5 хвилин. Проте кредитні гроші надійдуть на карту вже через 15 хвилин після підписання договору про співпрацю.

Існують ситуації, коли не виходить повністю погасити кредит у зазначений в договорі термін. Для цього існує можливість продовжити кредит. Щоб скористатись такою послугою, необхідно обрати підходящий термін продовження – 7, 15 чи 30 днів, оплатити послугу та продовжити користуватись кредитом без додаткового нарахування штрафів, пені та не отримуючи негативні зміни в кредитній історії. До того ж, взяти кредит без довідки про доходи можна в дома, в будь-якому населеному пункті України чи навіть перебуваючи тимчасово за кордоном. Процес оформлення відбувається онлайн, незалежно від географічного розташування позичальника. Постійні клієнти певного МФО можуть отримати бонусну програму. Для її отримання інколи достатньо запросити друга до установи, залишити відгук про організацію чи просто погасити кредит повністю у визначений термін.

Як можна отримати кредит

Наразі у будь-яких містах, навіть невеликих, є хоча б один офіс мікрофінансової організації. Для отримання кредиту можна звернутись напряму до консультанта, який допоможе вам розрахувати суму кредиту, термін, а також докладно роз’яснить всі умови надання позики. Проте найбільш доступним та легким методом отримати кредит є оформити позику онлайн. Так вам не потрібно покидати будинок, адже взяти гроші в борг можна як зі смартфону, так і з комп’ютера чи планшету. Всі персональні дані, які позичальник надсилає в установу шифрують ся спеціальними програмами. Через це вірогідність витоку особистих даних майже неможлива.

Отримання кредиту відбувається за наступним приблизним алгоритмом:

  • Зареєструватись на сайті через електронну скриньку чи номер телефону;
  • Пройти ідентифікацію через підтвердження смс-коду або вигаданого пароля, обрати умови кредиту – суму та термін позики;
  • Надати необхідні особисті дані – скрін паспорта, картку платника податків, інколи відомості про родину, місце роботи, суму місячного доходу тощо. Їх можна редагувати;
  • Важливо провести процедуру прив’язки банківської кредитки українського банку до особистого кабінету. З картки автоматично спишуть малу суму грошей, яка після швидкої верифікації обов’язково повернеться назад;
  • Відправити заповнену анкету на обробку модератору. Зазвичай її розглядають протягом 15 хвилин, в певних випадках рішення можуть прийматись миттєво, а інколи менеджери будуть передзвонювати для уточнення та отримання докладної інформації про позичальника.

Якщо вашу заявку буде схвалено, що трапляється у 90% випадків, ви отримаєте повідомлення з відповіддю, дзвінок або електронного листа. У особистому кабінеті також сформується форма для переказу кредиту на прив’язану карту.

Юридична інформація та ліцензії
МФОЮридична інформація
CreditPlus
  • Юридична особа: ТОВ "АВЕНТУС УКРАЇНА". Код ЄДРПОУ: 41078230
  • Ліцензія: ФК № 870 від 28.02.2017
  • Адреса: 03062, м. Київ, пр-т Перемоги, 90А
  • Телефон: 0 (800) 753-363
  • e-mail: info@creditplus.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 657%
MyCredit
  • Юридична особа: ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ". Код ЄДРПОУ: 39861924
  • Ліцензія: IK № 146 від 20.10.2015
  • Адреса: 01011, м. Київ, Арсенальна площа, 1Б
  • Телефон: 0 800 214 111, (073) 369 41 11, (067) 369 41 11, (050) 369 41 11
  • e-mail: support@mycredit.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 584%
Є-Грошi
  • Юридична особа: ТОВ "ФК Є ГРОШІ". Код ЄДРПОУ: 41538600
  • Ліцензія: ФК № 974 від 16.01.2018
  • Адреса: м Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 10
  • Телефон: 0 800 300 330
  • e-mail: info@e-groshi.com
  • APR (річна відсоткова ставка): 693,5%
Бистрозайм
  • Юридична особа: ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ". Код ЄДРПОУ: 40858239
  • Ліцензія: № 1803 від 23.07.2015
  • Адреса: 69037, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, буд. 39-А, оф. 25
  • Телефон: 0 800 507 570
  • e-mail: bistrozaim@bistrozaim.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 511%
Moneyveo
  • Юридична особа: ТОВ "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА". Код ЄДРПОУ: 38569246
  • Ліцензія: IK № 105 від 21.03.2013
  • Адреса: 01015, м. Київ, вулиця Лейпцизька, 15 Б, перший поверх
  • Телефон: 0 800 21 9393
  • e-mail: support@moneyveo.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 620,5%
Alex Credit
  • Юридична особа: ТОВ "АЛЕКСКРЕДИТ". Код ЄДРПОУ: 41346335
  • Ліцензія: ФК № 930 від 08.08.2017
  • Адреса: 49041, м. Дніпро, вул. Стартова 9-А, 2-поверх
  • Телефон: (097) 618 64 64, (099) 618 64 64, (093) 618 64 64
  • e-mail: admin@alexcredit.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 620,5%
Cashberry
  • Юридична особа: ТОВ "ФК" ІНВЕСТ ФІНАНС". Код ЄДРПОУ: 40284315
  • Ліцензія: ФК № 756 від 07.06.2016
  • Адреса: 01021, м. Київ, вул. Кловський узвіз, 7, оф. 49/2
  • Телефон: (098) 415 18 18, (050) 415 18 18, (093) 415 18 18
  • APR (річна відсоткова ставка): 547,5%
Ваша Готівочка
  • Юридична особа: ТОВ "ЛАЙМ КЕПІТЕЛ". Код ЄДРПОУ: 41885310
  • Ліцензія: ФК № 1188 від 11.04.2019
  • Адреса: 54029, м. Миколаїв, вул. Пушкінська, буд. 28, каб. 7
  • Телефон: 0 800 202 404
  • e-mail: zayavka@limefin.com
  • APR (річна відсоткова ставка): 730%
CCloan
  • Юридична особа: ТОВ "СС ЛОУН". Код ЄДРПОУ: 40071779
  • Ліцензія: ФК № 737 від 14.04.2016
  • Адреса: 01004, м. Київ, вул. Басейна, 6
  • Телефон: (044) 222 77 33
  • e-mail: help@ccloan.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 602%
Качай Гроші
  • Юридична особа: ТОВ "КАЧАЙ ГРОШІ". Код ЄДРПОУ: 41697872
  • Ліцензія: ФК № 999 від 15.03.2018
  • Адреса: 04050, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка 18Б, офіс 204
  • Телефон: (044) 337 67 27, (099) 528 70 37
  • e-mail: info@kachay.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 730%
SOS credit
  • Юридична особа: ТОВ "СОС КРЕДИТ". Код ЄДРПОУ: 39487128
  • Ліцензія: IK № 144 від 20.08.2015
  • Адреса: 04070, Київ, вул. Почайнинська 23
  • Телефон: 0 800 211 767, (044) 36 36 767
  • APR (річна відсоткова ставка): 363,18%
Global Credit
  • Юридична особа: ТОВ "Глобал Кредит". Код ЄДРПОУ: 38266014
  • Ліцензія: IK № 96 від 04.12.2012
  • Адреса: 01021, Україна, м. Київ, вул. Кловський узвіз, 7а
  • Телефон: (097) 097 8888, (067) 327 2080, (044) 466 2888
  • APR (річна відсоткова ставка): 622%
Швидко Гроші
  • Юридична особа: ТОВ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР". Код ЄДРПОУ: 37356833
  • Ліцензія: КУ № 897 від 28.02.2017
  • Адреса: 01032, м. Київ, вул. Саксаганського 133-А
  • Телефон: 0 800 50 10 20
  • e-mail: info@sgroshi.com
  • APR (річна відсоткова ставка): 730%
CreditUp
  • Юридична особа: ТОВ "ВЕЛЛФІН". Код ЄДРПОУ: 39952398
  • Ліцензія: IK № 148 від 27.10.2015
  • Адреса: м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 48
  • Телефон: 0 800 60 35 61, (050) 304 77 55, (098) 304 77 55
  • e-mail: office@creditup.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 720%
Loany
  • Юридична особа: ТОВ "КИЇВСЬКА ТОРГОВО-ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ". Код ЄДРПОУ: 39584637
  • Ліцензія: IK № 168 від 02.06.2016
  • Адреса: 04116, м. Київ, пр-т Перемоги, буд. 26, офіс 129
  • e-mail: support@loansinfo.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 600%
MoneyBoom
  • Юридична особа: ТОВ "ІНФІНАНС". Код ЄДРПОУ: 39083990
  • Ліцензія: IK № 126 від 15.05.2014
  • Адреса: 01033, Київ, вул. Жилянська, 41
  • Телефон: 0 800 301 008
  • e-mail: info@moneyboom.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 638,75%
Money4you
  • Юридична особа: ТОВ "МАНІФОЮ". Код ЄДРПОУ: 42848369
  • Ліцензія: № 803 від 07.05.2019
  • Адреса: 03150, м. Київ, вул. Казимира Малевича, буд. 87
  • Телефон: 0 800 330 024
  • e-mail: info@money4you.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 675%
Credit7
  • Юридична особа: ТОВ "ЛІНЕУРА УКРАЇНА". Код ЄДРПОУ: 42753492
  • Ліцензія: № 529 від 04.04.2019
  • Адреса: 02081, м. Київ, Дніпровська набережна, 25, п. 318
  • Телефон: 0 800 33 07 33
  • e-mail: info@credit7.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 693,5%
Forzacredit
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ФОРЗА". Код ЄДРПОУ: 41762679
  • Ліцензія: ФК № 1009 від 27.03.2018
  • Адреса: м. Київ, вул. В. Хвойки, буд. 15/15
  • Телефон: 0 800 300 770
  • APR (річна відсоткова ставка): 675,25%
Dinero
  • Юридична особа: ТОВ "ІНСТАФІНАНС". Код ЄДРПОУ: 43449827
  • Ліцензія: № 1531 від 23.06.2020
  • Адреса: 03035, вул. Сурікова 3А, м. Київ
  • Телефон: 067 326 2233, 073 326 2233, 050 326 2233
  • e-mail: info@dinero.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 547,5%
Miloan
  • Юридична особа: ТОВ "МІЛОАН". Код ЄДРПОУ: 40484607
  • Ліцензія: IK № 176 від 14.07.2016
  • Адреса: 01135, м. Київ, вул. Багговутівська 17-21
  • Телефон: (044) 337 36 67
  • e-mail: info@miloan.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 693,5%
MisterCash
  • Юридична особа: ТОВ "ЕКВІФІН УКРАЇНА". Код ЄДРПОУ: 42987483
  • Ліцензія: ФK № 1251 від 19.09.2019
  • Адреса: 01024, м. Київ, вул. Басейна, будинок 6
  • Телефон: 0 800 750 584
  • e-mail: help@mistercash.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 602,25%
Монетка
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "Фінанс Інновація". Код ЄДРПОУ: 41146462
  • Ліцензія: ФK № 898 від 18.05.2017
  • Адреса: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела 4, оф. 520
  • Телефон: (098) 760 68 68
  • APR (річна відсоткова ставка): 407,16%
TOP Credit
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ДЖОБЕР". Код ЄДРПОУ: 41939706
  • Ліцензія: ФK № 1108 від 03.10.2018
  • Адреса: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 8
  • Телефон: 0 800 210 177
  • e-mail: info@topcredit.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 693,5%
Гроші Всім
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ВЕРОНА". Код ЄДРПОУ: 41602157
  • Ліцензія: ФK № 964 від 05.12.2017
  • Адреса: 04073, м. Київ, просп. Степана Бандери, 8, корп. 6
  • Телефон: 0 800 216 777
  • APR (річна відсоткова ставка): 693,5%
КФ.ЮА
  • Юридична особа: ТОВ "КФ.ЮА". Код ЄДРПОУ: 41940643
  • Ліцензія: ФK № 1018 від 11.04.2018
  • Адреса: 03057, м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6А, офіс 602
  • Телефон: 0 (800) 300 088
  • APR (річна відсоткова ставка): 726%
VeroCash
  • Юридична особа: ТОВ "ІЗІ КРЕДИТ". Код ЄДРПОУ: 36183990
  • Ліцензія: ІK № 53 від 12.02.2009
  • Адреса: 04210, м Київ, Оболонська набережна 15, корпус 4
  • Телефон: 0 800 606 100
  • e-mail: info@verocash.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 602,25%
Mywallet
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ВОЛЛЄТ". Код ЄДРПОУ: 41336730
  • Ліцензія: ФK № 943 від 28.09.2017
  • Адреса: 04070, м. Київ, вулиця Боричів Тік, буд. 30
  • Телефон: 0 800 211-049
  • e-mail: info@mywallet.net.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 657%
Zecredit
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ". Код ЄДРПОУ: 42201361
  • Ліцензія: ФK № 1107 від 03.10.2018
  • Адреса: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 6
  • Телефон: (044) 333 83 85
  • e-mail: info@zecredit.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 547,5%
Кошельок
  • Юридична особа: ТОВ "КОШЕЛЬОК". Код ЄДРПОУ: 40842831
  • Ліцензія: № 432 від 28.02.2017
  • Адреса: 08135, Київська обл., с. Чайки, вул. Антонова, 8А
  • Телефон: (095) 238-20-20
  • e-mail: info@koshelok.net
  • APR (річна відсоткова ставка): 591%
Credit1
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "ІНКАСО ФІНАНС". Код ЄДРПОУ: 43422302
  • Ліцензія: ФК № 1330 від 27.01.2020
  • Адреса: 03035, м. Київ, вул. Сурикова, 3, корпус 8Б
  • Телефон: 044 374 15 21
  • e-mail: ceo@kredit1.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 702%
CreditBox
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "Н.А.ГРУП". Код ЄДРПОУ: 43240883
  • Ліцензія: ФК № 1286 від 05.12.2019
  • Адреса: 04211, м. Київ, пр-т Героїв Сталінграда 6, корп. 1
  • Телефон: 044 247 67 27
  • e-mail: info@creditbox.in.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 584%
CreditKasa
  • Юридична особа: ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС". Код ЄДРПОУ: 38548598
  • Ліцензія: № 2401 від 08.06.2017
  • Адреса: 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, оф. 407
  • Телефон: (044) 333 52 22
  • e-mail: info@creditkasa.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 657%
Cashpoint
  • Юридична особа: ТОВ «БІ ЕЛ ДЖИ МІКРОФІНАНС». Код ЄДРПОУ: 37615055
  • Ліцензія: IK № 81 від 01.09.2011
  • Адреса: 01135, м. Київ, вул. Жилянська, 101, офіс 601
  • Телефон: 0 (800) 30-30-32
  • e-mail: office@cashpoint.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 726%
Ewa Cash
  • Юридична особа: ТОВ «ФК «ТАЙГЕР ФІНАНС». Код ЄДРПОУ: 43561909
  • Ліцензія: ФK № В0000150 від 08.02.2021
  • Адреса: 79018, м. Львів, вул. Смаль-Стоцького, буд. 1, кор. 28
  • Телефон: (044) 300 29 62
  • e-mail: info@ewacash.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 548%
Tradition
  • Юридична особа: ТОВ «ФК «ТРАДИЦІЯ». Код ЄДРПОУ: 43509084
  • Ліцензія: ФК № 1382 від 06.04.2020
  • Адреса: 49044, м. Дніпро, вул. Крутогірний узвіз, буд. 1
  • Телефон: 0 800 400 300
  • e-mail: info@tradition.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 183%
SelfieCredit
  • Юридична особа: ТОВ «СЕЛФІ КРЕДИТ». Код ЄДРПОУ: 43979069
  • Ліцензія: ФК № В0000369 від 21.09.2021
  • Адреса: 04070, м. Київ, вул. Сковороди Григорія, 1
  • Телефон: 044 333 43 56
  • e-mail: info@selfiecredit.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 694%
Нові Кредити
  • Юридична особа: ТОВ "ФК "НОВІ КРЕДИТИ". Код ЄДРПОУ: 42152351
  • Ліцензія: ФК № 1062 від 19.07.2018
  • Адреса: 02068, м. Київ, проспект Петра Григоренка, 5-А
  • Телефон: 0 800 301 008
  • e-mail: info@novikredyty.com.ua
  • APR (річна відсоткова ставка): 1095%

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кредити на карту онлайн срочно і без отказу 24/7

Єдиний реєстр боржників